ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Υπόθεση γέφυρα Συκιάς: Πως μια κατεστραμένη γέφυρα αποδεικνύει την ανικανότητα ολόκληρου του κρατικού μηχανισμού


Υπόθεση γέφυρα Συκιάς: Πως μια κατεστραμένη γέφυρα αποδεικνύει την ανικανότητα ολόκληρου του κρατικού μηχανισμού

Πρόκειται για την γέφυρα στην Συκιά Χαλκιδικής από την οποία κάθε μέρα διαβαίνουν γονείς και παιδία για να κατευθυνθούν από το σπίτι τους  στο σχολείο και το αντίστροφο. Εδώ και έναν μήνα αυτή η απαράδεκτη γέφυρα είναι κλειστή λόγω της επικινδυνότητας της αναγκάζοντας τους κατοίκους του χωριού να οδηγούν από άλλο δρόμο στον προορισμό τους.


Στις 28/02/2022 πρωινές ώρες κάτοικος του χωριού αφού πήγε το παιδί του στο σχολείο βυθίστηκε με το όχημα του μέσα στο έδαφος λόγω της καθίζησης του εδάφους ακριβώς δίπλα από την γέφυρα.



Τέτοιες εικόνες είναι πραγματικά μια τεράστια ένδειξη πολιτειακής κατάπτωσης σε όλα τα επίπεδα γιατί ξεκάθαρα αποτυπώνεται η ανεπάρκεια ολόκληρου του κρατικού μηχανισμού να μεριμνήσει για πράγματα αυτονόητα.


 



Βλέπουμε στον χάρτη που βρίσκεται το χωριό, τα σχολεία των μαθητών και η απαράδεκτη γέφυρα η οποία βρίσκεται σε αυτά τα χάλια εδώ και πολλά χρόνια η οποία τώρα έφτασε να κλείσει. Η κίτρινη διαδρομή είναι η πρώτη εναλλακτική που χρησιμοποιείται από τους κατοίκους μέχρι που έκλεισε και αυτή λόγω του γεγονότος και η κόκκινη είναι η αμέσως επόμενη επιλογή και σαφώς δεν μιλάμε για ασφαλτόδρομο αλλά για χωματόδρομο. Τα λόγια είναι περιττά γιατί τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους. Κάθε φορά πρέπει να φτάσουμε στο σημείο είτε να θρηνήσουμε θύματα, είτε να έχουμε τραυματίες για να μπουν σε λειτουργία διαδικασίες συντήρησης ή επιδιόρθωσης δημοσίων έργων και αυτό είναι μια πραγματικότητα που θα πρέπει να την δούμε πολύ σοβαρά διότι το να τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας των πολιτών είναι κάτι που το έχουμε συνηθίσει μέσα στην πολιτεία μας και είναι μεγάλο σφάλμα.

Τα παιχνίδια μικροπολιτικής και εντυπώσεων που βλέπουμε να παίζονται από διάφορους κομματικούς εκπροσώπους εντός και εκτός βουλής είναι παντελώς αναποτελεσματικά στο να δώσουν μία ουσιαστική λύση στο πρόβλημα, στο τέλος του μήνα Βουλευτές, περιφερειάρχες, δήμαρχοι και τα επιτελεία τους  πληρώνονται, ωστόσο ο Έλληνας πολίτης παραμένει εκτεθειμένος σε κινδύνους που δεν έπρεπε καν να υπάρχουν την εποχή του 21ου αιώνα σε μια οργανωμένη πολιτεία. Τέτοια περιστατικά δεν είναι ούτε τα πρώτα ούτε τα τελευταία στη χώρα μας, έχουμε δει χιλιάδες γεγονότα τα οποία κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και θα πρέπει επιτέλους κάθε άνθρωπος να αντιληφθεί γιατί συμβαίνουν όλα αυτά και να μπει σε μια διαδικασία επίλυσης. Όλα τα κόμματα ανεξαιρέτως έχουν αφήσει τον Έλληνα πολίτη και κάθε άνθρωπο που ζει στην Ελλάδα παντελώς εκτεθειμένο σε κινδύνους πάσης φύσεως και αποδεδειγμένα δεν έχουν προθέσεις για πραγματική ανάπτυξη και ευημερία, έχουν αποδείξει ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εικόνα του κόμματος, εκμεταλλευόμενοι τις καταστάσεις και τις ανάγκες των πολιτών για υφαρπαγή ψήφων.

Θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους ότι η βάση και η κινητήριος δύναμη της πολιτείας είναι ο πολίτης. Το σύνολο των πολιτών συστήνει την πολιτεία για να καλύψει τις ανάγκες του, ο πολίτης είναι αυτός ο οποίος με την εργασία του παράγει αγαθά, υπηρεσίες και κινεί το χρήμα για να λειτουργήσει η χώρα μας στο σύνολό της, άρα χωρίς πολίτη δεν γίνεται να υπάρξει πολιτεία. Κάθε 4 χρόνια όλοι όσοι βρίσκονται σε θέση διοίκησης ζητάνε την εντολή μέσω της ψήφου από τον πολίτη και εντολή δίνει μόνο ο ανώτερος στον κατώτερο και όχι το αντίστροφο. Άρα κάθε πολίτης σήμερα θα πρέπει να αντιληφθεί ότι η δύναμη για να αλλάξει αυτή η κατάπτωση βρίσκεται στα χέρια του και θα πρέπει να γίνουν βαθιές τομές στην δομή της διοίκησης του κράτους μας.

Τα κόμματα έχουν μετατρέψει τους πολίτες σε κομπάρσους, θεατές μιας πραγματικής τραγωδίας, τον τοποθέτησαν στο περιθώριο αποφασίζοντας για αυτόν χωρίς αυτόν και αυτό είναι η πραγματική αιτία όλων όσων έχουμε δει να συμβαίνουν στην πατρίδα μας. Όλα αυτά που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση θα πρέπει να ελεγχθούν και να αποδοθεί δικαιοσύνη σε όσους ευθύνονται και αυτό μπορεί να το πράξει μόνο ο Έλληνας πολίτης.

Η Ελλήνων Συνέλευσις ως η μοναδική νομική εκπροσώπηση του Έθνους των Ελλήνων, δίνει την δυνατότητα σε όλους να γίνουν πρωταγωνιστές και να εκπροσωπήσουν τον τόπο τους ως υποψήφιοι βουλευτές για την δίκαιη δόμηση της πολιτείας η οποία θα λειτουργεί στα πλαίσια της πραγματικής δημοκρατίας με σεβασμό πάντα στις ανάγκες των πολιτών. Οι προγραμματικές δηλώσεις της Ελλήνων Συνέλευσις αποτυπώνουν στην ακρίβεια τα έργα της επόμενης μέρας, τα κεφάλαια που θα αντληθούν ώστε να υλοποιηθούν αυτά και κλειδώνουν την ασφάλεια του πολίτη με Αξιακά Πρωτόκολλα από τα οποία θα παράγονται δίκαιοι και ηθικοί νόμοι με σεβασμό σε κάθε άνθρωπο και όχι δυναστευτικοί όπως συμβαίνει σήμερα.

 Η στιγμή που θα μας ζητήσουν ξανά την εντολή για να μας οδηγήσουν σε άλλη μία τετραετία κατάπτωσης πλησιάζει και θα πρέπει να σκεφτούμε όλοι πολύ σοβαρά αν θα τους δώσουμε ξανά αυτή την δύναμη και θα παραμείνουμε αμέτοχοι ή αν θα πάρουμε τα ηνία στα χέρια μας ώστε να αλλάξουμε κατεύθυνση ως κοινωνία. 


ΚΥΡΙΑΚΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

email:esymoudaniwn@gmai.com

YOUTUBE: (374) YouTube

ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK: (4) Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής | Facebook

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:2373024116

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ                   

        ΑΛΚΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ               ΚΥΡΙΑΚΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

65320454_484108932335807_5081544600112332800_o  %25CE%259A%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%25A4%25CE%2591-FACEBOOK-%25CE%259A%25CE%25A5%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%2591%25CE%259A%25CE%2595%25CE%259B%25CE%2597%25CE%25A3

                EMAIL ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

saregiannidesalkes@gmail.com

kiriakelis.giorgos@gmail.com


BLOG ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

ΑΛΚΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ'' (alkissarigiannidis.blogspot.com)

ΚΥΡΙΑΚΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ¨ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ¨ (kiriakelisgiorgos.blogspot.com)

 

 ΣΕΛΙΔΕΣ FACEBOOK ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

(4) Κυριακελης Γιωργος Υποψηφιος Βουλευτης Νομου Χαλκιδικης | Facebook

 YOUTUBE ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

(10) ΑΛΚΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ - YouTube

(11) ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΕΛΗΣ - YouTube

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια